Op woensdag 2 mei wordt er door het team Groen Verbindt binnen de Helmerhoek en omgeving in samenwerking met Timberland  Almelo  een actie dag georganiseerd. Hierbij kunt u denken aan opschoonactiviteiten in het groen, maar ook andere (groene) maatschappelijke activiteiten als  wandelen met ouderen, hulp bij een grote kinder of jeugd activiteit,  maar ook technische klussen behoren tot de mogelijkheid. En misschien heeft u wel een heel ander idee, laat het ons weten.

Heeft u een suggestie of bent u al bezig met een groen project in uw buurt of straat, en kunt u op 2 mei extra hulp gebruiken, meld uw project dan aan middels onderstaand formulier.

De formulieren zijn in Word en in PDF formaat, klikt u op de link Inschrijfformulier in Word formaat, dan zal het formulier automatisch worden opgeslagen op uw computer. U kunt het dan invullen en mailen naar het mailadres dat op het formulier vermeld staat.

Klikt u op de link Inschrijfformulier in PDF formaat, dan zal de PDF in een nieuw venster geopend worden, u kunt deze dan printen, invullen en inleveren op één van de adressen die op het formulier vermeld staan.

 

Inschrijfformulier in Word formaat

 

Inschrijfformulier in PDF formaat.

 1. Bert Oude Egberink says:

  Goedemorgen

  Zoals in de vergadering van dinsdag 27 februari was besproken is er een groen project voor het ophogen van het bosperceel gelegen tegenover de Wielerbaan aan de Disselhoek met zwarte grond.
  André Hardiek was bereid zwarte grond te leveren.
  Deze grond moet bijdragen aan verbetering van de bomen en ruimte vrij maken voor ontwikkeling van spelende kinderen
  Nu wil ons bedrijf Praxair Nederland ook wel deelnemen aan dit project.
  In het kader goede doelen in het groen wil Praxair wel bijdragen om o.a veiligheidsmiddelen ter beschikking te stellen.
  Voorwaarde is dan dat we dit bekend maken in ons Praxair nieuwsblad.
  Meerdere optie zijn bespreekbaar.

  berty_oude_egberink@praxair.com

  Ik hoor dan ook graag van jullie, en wacht op een reactie

Comments are closed.