Annet Geerdink, begeleider bij JP van den Bent: “We wilden dit jaar weer een echte kerstmarkt organiseren, maar door de aangescherpte coronamaatregelen kan dit niet door gaan.

Maar onze cliënten zijn wel al maanden bezig geweest om mooie producten voor de kerstmarkt te maken. Daarom doen we net als vorig jaar een kerstverkoop.”

Bij de Wel Erve ’t Leppink kunt u de komende weken terecht voor allerlei leuke, mooie, originele en zelfgemaakte kerstproducten.

 

Nieuwe winkel

In de boerderij van de Wel is een kleine winkel ingericht. Vorig jaar werden daar via het raam spullen verkocht, Dit jaar pakken we het iets groter aan. We verplaatsen de winkel naar een grotere kamer met een erker. In de erker (rechts naast de voordeur) maken we een mooie etalage met alle spullen. Iedereen kan dus veilig door het raam van de erker de spullen bekijken. Als je iets wil kopen, Kunt u binnenkomen in de winkel. Daar kunnen we voldoende afstand houden. Zo kunnen we toch onze zelfgemaakte (Kerst) artikelen verkopen.

 

De Wel Erve ’t Leppink bied dagbesteding waarbij de cliënten Werken en leren.

Ze werken in het groen en met dieren. Maar ze leren bijvoorbeeld ook hout bewerking, mozaïeken en schilderen. Er zijn voor de kerstdagen verschillende producten gemaakt: (kerstengeltjes aan een slinger, houten huisjes met een kandelaar als schoorsteen en natuurlijk de mooie houten serveerplanken. Die gemaakt zijn door aanschaf van een machine waarmee de cliënten letters in de planken kunnen frezen, zodat ze nog mooier worden.”

 

Kerstverkoop Erve Leppink: kom langs bij de winkel van de Wel aan de Geesinkbraakweg 25. De winkel is open op maandag t/m vrijdag van 10.00 – 15.00 uur.

In de winkel kan alleen met contant geld worden betaald. ( Liever een afspraak maken of meer informatie ? Dan kunt u mailen naar erveleppinkwel@jpvandenbent.nl.)