Producten van eigen bodem op Erve Leppink

Ook dit jaar zorgen de vrijwilligers van Groen Verbindt samen met de bewoners van Erve Leppink weer voor een gezellige buurtmarkt.

Zaterdag 22 september a.s. van 11.00 tot 15.00 uur kunnen buurtbewoners uit heel Enschede Zuid onder het genot van een hapje en een drankje  een kijkje nemen langs de diverse kraampjes.

Tot de deelnemende aanbieders behoren o.a. onze eigen jammaker, onze noabers van Weldink vleesverkoop en Kwekerij en kunstatelier ’t Helmgras, de bewoners van Stichting J.P. van den Bent en diverse buurtbewoners met prachtige zelfgemaakte spullen. Zo is er aanbod van o.a. zelfgemaakte lekkernijen die gebakken zijn met producten uit onze eigen moestuin, er is een ruime keus aan keramiek, vogelhuisjes, leuke houten cadeautjes, tuindecoratie, plantjes en sieraden te koop. Er worden broodjes boven het vuur gebakken en onze imker is er weer.
Ook aan de dieren is gedacht. Kinderen kunnen knuffelen, je kunt zelfs een koe melken of lekker spelen op het koeien-springkussen.

Tot slot verklappen we alvast dat u na dit alles ook nog eens met een speciaal ingezette Amerikaanse schoolbus vanaf Erve Leppink een gezellig ritje kunt maken naar de feestactiviteiten van de hoofdvestiging van de Posten in de Wesselerbrink.

U vindt ons aan de Geessinkbraakweg 25.

Groen Verbindt is het gezamenlijke  project  van het Oranjefonds en de zorginstellingen JP van den Bent en de Posten. Doel is het leggen van een verbinding tussen buurtbewoners en cliënten van de diverse zorginstellingen in Enschede Zuid middels groen. Info: www.groen-verbindt.nl