Maandag 16-10-2023 zijn er circa 15 medewerkers van Timberland naar Erve Leppink gekomen om een dag vrijwilligerswerk te doen, en ze wilden dit nu graag weer bij Groen-Verbindt doen. Wij vinden dit ontzettend mooi dat dit mogelijk is en dat ze dit willen. Ze werden warm ontvangen door onze coördinator Petra Reef.

De vrijwilligers van Timberland vonden het weer leuk om hier te zijn, om de handen uit de mouwen te steken. In de ochtend zijn ze begonnen bij de Posten op Erve Leppink,.  Anneke van de Posten maakte het wensenlijstje bekent wat er allemaal in de binnen tuin te doen was. Alle 15 vrijwilligers zijn aan de slag gegaan en hebben veel werk verzet, er kwamen zelfs bewoners helpen. Hoe mooi is dit. Na gedane arbeid in de ochtend gingen we gezamenlijk lunchen ( dit is verzorgt door Erve Leppink – Werken en Leren ) .

En na de lunch gingen de vrijwilligers aan het werk in de moestuin van Groen-Verbindt. Caroline Drent maakte hier het wensenlijstje aan de groep kenbaar. Als een wervelwind gingen de 15 Timberland mensen samen met de groep van vrijwilligers Groen-Verbindt aan de slag. De dahlia’s zijn weer uit de grond en kunnen droog in de schuur de winter door. De bloemen die nog mooi waren staan in huis 27 op de vaas. De wateropslag bakken hebben een stevige fundering gekregen, sommige planten hebben een andere plek gekregen. Al met al een mooie dag waarin samen veel werk verzet is. Wij bedanken iedereen voor deze mooie dag.