Vandaag kwam een grote groep vrijwilligers in actie voor Erve Leppink. Dankzij gulle giften van sponsoren én vele helpende handen werd het terras rondom de boerderij opgeknapt en rolstoelvriendelijk gemaakt. Verder werden er nieuwe bloembakken geplaatst die gesponsord werden door onder andere Albert Heijn. Hartman leverde daarnaast nieuw terrasmeubilair. Voor de bewoners, cliënten en medewerkers was de actiedag een grote verrassing. Zij wisten van niets.

Na een openingswoord stak iedereen zijn handen uit de mouwen. Onder hen ook Andre Hardiek, wijkbeheerder van Stadsdeel Zuid. “Ik ben trots op de saamhorigheid vanuit de wijk en betrokkenheid van JP van den Bent en de Posten. Vandaag hebben we laten zien dat we elkaar ook helpen als we elkaar nodig hebben.”

Ook coördinator van Groen Verbindt Tim Heij was verguld met de actie. “Dit is Groen Verbindt op zijn best. Dankzij deze aanpassingen kunnen wij ons terras eindelijk optimaal gebruiken. We hebben nu echt een plekje waar we samen met vrijwilligers en bewoners Erve Leppink samen kunnen zitten.”

Namens alle bewoners, clienten en medewerkers: ontzettend bedankt!