Gewapend met handschoenen, muts, sjaal en deken gingen de bewoners van Erve Leppink weer lekker op pad vanmiddag. Het wàs koud maar dat mocht de pret niet drukken. Samen hebben we genoten van de honderden rondzwermende kraaien en de grazende schapen die gezellig even een kijkje bij je komen nemen als je ze roept. We stonden even stil om de laatste prachtig gele hulst, de laatste herfstkleurtjes en de hazelaar te bekijken en opeens was er ook een fazant die ons verraste. En wanneer je dan bijna thuis bent zie je opeens ook nog een prachtige boomkruiper. Dit niet alledaags gespotte bruine vogeltje gaf ons ruim de tijd om zich te laten bewonderen en we werden ook nog eens verrast met een tweede toen we goed keken. Ach en dan vergeet je toch nog om een foto van dit tafereeltje te maken.
Wanneer je wat ouder bent maar je ogen werken nog goed, dan kun je zomaar volop genieten van al deze prachtige beestjes in je “eigen achtertuin “.
De koffie bij onze buurtjes van JP van den Bent warmde ons weer lekker op, niet zonder een paar lekkere pepernoten gebakken door onze vrienden van restaurant Brownies en Downies. Na nog een blik op alle prachtige zelfgemaakte kunstwerken die 16 december a.s. weer op de gezellige Kerstmarkt op Erve Leppink worden verkocht, gingen we voldaan weer naar huis.

Met dank aan onze altijd zo trouwe IVN wandelvrijwilligers!